Om VALIDAN

Validan blev etableret af Lars den 15. februar 2020 på opfordring af tidligere kunder, samarbejdspartnere og den daværende bestyrelse i Q-kontrol som fortsatte deres engagement i Validan. En påskønnelse fra en tid og en erfaringsrejse der skulle vise sig at blive essentiel for Validans position som den markedsledende private og uafhængige kontrolinstans.

LARS SØGAARD

På et grundlag af ordentlighed, samarbejde og sund fornuft har Lars formået at positionere Validan som markedsledende kontrolinstans. Lars varetager som direktør den strategiske ledelse af kontrolinstansen, og han er udførende Lead Auditor på alle kontrolinstansens godkendelsesområder.

Lars kan træffes på:

41 44 42 43

LS@validan.dk

MORTEN OLSEN

Morten har mange gange bevist, at hans imødekommende personlighed gør en meget stor forskel i mødet med kontrolinstansen. Morten er udførende Lead Auditor på alle godkendelsesområder, og han varetager daglige ledelse i alle områder af driften.

Morten kan træffes på:

42 65 14 42

MOL@validan.dk

VÆRDIGRUNDLAG

Ambitionen om at gøre en forskel for branchen er stærkt forankret i Morten og Lars. Det kommer sig til udtryk i værdier om at behandle hinanden med respekt og hjælpe hinanden til det bedre. Det kan kort udtrykkes med 3 værdibegreber som er helt centrale for Validan.

Ordentlighed:
Vi møder kunden med forståelse som
vi selv gerne vil mødes

Samarbejde:
Det værdiskabende for både kunde og
Validan opstår i samarbejdet

Sund fornuft:
Vi gør det enkelt for kunden og
har fjernet bureaukratiet

ERFARINGSREJSEN

Lars har i flere år som direktør for Q-kontrol og Tekniq Kvalitet været dér, hvor han er gået i brechen for brancheforeningernes politik og økonomiske interesser. Også derigennem haft den afgørende indflydelse på at skabe landets største kontrolinstans.

Erfaring lært – at en kontrolinstans bør være fri af politiske interesser.

Dérfor skal Validan ikke være størst – men hele tiden skal Vi lytte, lære og forblive agile – Vi er der for kunden i det gode samarbejde.

VALIDAN TILBYDER

Akkrediterede certificeringer:
ISO 9001:2015 (kvalitet)
ISO 14001:2015 (miljø)
ISO45001:2018 (arbejdsmiljø)
Certificering af AIA, TVO, ADK

VALIDAN er som certificeringsorgan akkrediteret af DANAK. Derfor kan vi hjælpe dig med din ISO-certificering.
VALIDAN er godkendt af Energistyrelsen.
VALIDAN er godkendt af DBI.
VALIDAN er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen